facebook_pixel
Ceintuurbaan 15, 8022 AW, Zwolle
+31(0)38-2031007

Partners

iLab logo

Green PAC iLab

Plokko is verbonden met het Green PAC iLab. Bij hen krijgen we de juiste hulp om ons productidee verder te ontwikkelen, te maken en te vermarkten. Ze ondersteunen ons door hun netwerk en kennis.

Green PAC iLab Zwolle

Kleinkunstig

Kleinkunstig is een belangrijke partner voor Plokko. We maken gebruik van hun kantoorruimte, expertise en personeel. Kleinkunstig verzorgt momenteel de financieel administratieve administratie van Plokko. Tevens zijn we samen een educatieve leerlijn aan het ontwikkelen rondom productdesign.

Kleinkunstig

Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO)

Plokko wordt ondersteund door de RVO met de WBSO . Hierdoor kunnen we makkelijker research doen naar de nieuwe technologieën die we gebruiken. De WBSO verlaagt voor ons de loonkosten en andere kosten en uitgaven die we maken.

Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO)

Pistache Zwolle

Pistache is een belangrijke partner voor Plokko tijdens de crowdfunding campagne. In de winkel kun je onze meubels en lampen bekijken! Pistache is Zwolle’s hotspot voor wie houdt van verrassingen. Je vindt er opkomende merken en lifestyle producten om je trendgevoelige vingertjes bij af te likken. 

Pistache Zwolle

deMINIfabriek

deMINIfabriek zet jouw idee in no-time om in een tastbaar product. Van gepersonaliseerde sleutelhangers of sieraden tot behuizingen van je eigen bedachte gadget, geen idee is te gek. Barry van de deMINIfabriek adviseert en ondersteunt Plokko. Zijn kennis over 3d printen is voor ons een belangrijke aanvulling op onze eigen expertise. 

Deminifabriek.nl