facebook_pixel
Ceintuurbaan 15, 8022 AW, Zwolle
+31(0)38-2031007

Partners

Onze partners

Vanuit Plokko werken we met diverse partijen intensief samen. Dat maakt ze heel belangrijk voor ons. Hieronder vind je een opsomming van de partijen waar we momenteel mee samenwerken.

We zijn lid van het Polymeer Science Park. Het Polymeer Science Park zijn hèt (open) innovatiecentrum voor de kunststoftechnologie. Als ontwikkel- en ontmoetingsplek voor bedrijfsleven en kennispartners zorgen ze voor kennisoverdracht, faciliteren ze projecten en voeren ze de projecten uit.

Het Polymeer Science Park ondersteund ons in ons onderzoek naar duurzame materialen. Tevens voorzien ze onze huisvesting.

www.polymersciencepark.nl

Samen met Grote Broer hebben we een lesmethodiek ontwikkeld voor 3d printen. We noemen het de 3dprinterleskist. Grote Broer is helemaal gericht op het lesgeven van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

www.grotebroer.com

deMINIfabriek zet jouw idee in no-time om in een tastbaar product. Van gepersonaliseerde sleutelhangers of sieraden tot behuizingen van je eigen bedachte gadget, geen idee is te gek. Barry van de deMINIfabriek adviseert en ondersteunt Plokko. Zijn kennis over 3d printen is voor ons een belangrijke aanvulling op onze eigen expertise.

www.deminifabriek.nl

Kleinkunstig is een belangrijke partner voor Plokko. We maken gebruik van hun kantoorruimte, expertise en personeel. Kleinkunstig verzorgt momenteel de financieel administratieve administratie van Plokko.

www.kleinkunstig.nl

Plokko wordt ondersteund door de RVO met de WBSO . Hierdoor kunnen we makkelijker research doen naar de nieuwe technologieën die we gebruiken. De WBSO verlaagt voor ons de loonkosten en andere kosten en uitgaven die we maken.

www.rvo.nl

Plokko is verbonden met het Green PAC iLab. Bij hen krijgen we de juiste hulp om ons productidee verder te ontwikkelen, te maken en te vermarkten. Ze ondersteunen ons door hun netwerk en kennis.

www.greenpac.eu/nl/ilab/