facebook_pixel

Vragen & antwoorden over Plokko

Bekijk hier regelmatig gestelde vragen en onze antwoorden.

Vragen & antwoorden

Dat is een goede vraag. Zeker, Plokko is verslavend! Onze ervaring leert dat je die verslaving pas echt gaat ervaren als je Plokko's in je handen hebt. We zien dat mensen de neiging hebben de hele tijd Plokko's in en uit elkaar te trekken. Soms tot het neurotische toe. Het kan daarin ook heel afleidend zijn. Bij ons intern heeft dit recentelijk zelfs geleid tot een ruzie in een relatie. Het vriendje van één van onze stagiaires had alleen nog maar aandacht voor ons maak-het-zelf materiaal. Niet meer voor z'n lief. Gelukkig is door kordaat ingrijpen van de stagiaire dit probleem opgelost.
Het mooie van Plokko is dat als je er iets mee maakt, je de materialen ook weer heel makkelijk opnieuw kan gebruiken. Past een kast in de huidige vorm niet in je nieuwe huis? Of wil je een andere opstelling? Veranderen van Plokko-meubels is heel makkelijk. Haal alles uit elkaar... en begin weer te bouwen. Ook onze lampen kan je naar eigen smaak veranderen. Je kan de materialen dus voor 100 procent opnieuw gebruiken. De connectoren (Plokko's) zijn gemaakt van biobased plastic. We gebruiken beukenhout voor onze stokken. Beide materialen zijn 100 procent afbreekbaar, al kan dat in het geval van Biobased plastic wel enige honderden jaar duren. En dat is maar goed ook... want de Plokko's moeten natuurlijk niet zomaar uit elkaar vallen.
Ja, we hebben regelmatig vacatures. Zowel voor stages als voor betaald werk. Check hier de Plokko vacatures.
Ja, zeker! Dat is heel goed mogelijk.
Binnenkort zullen we op de website een pagina maken waar je de 3d-bestanden van Plokko kan downloaden.
In de nabije toekomst gaan we zelfs een online design tool op de site zetten, waarmee je je eigen Plokko's kan ontwerpen.
Je kan Plokko bekijken bij ons op kantoor. Dit is aan de Esdoornstraat 3 te Zwolle. Daarnaast zal Plokko binnenkort te bezichtigen zijn bij de Mixed Store Pistache te Zwolle.
We zien dat mensen vrij makkelijk het bouwen met Plokko oppakken. Het grappige is dat er meerdere type Plokko-bouwstijlen te onderscheiden zijn. Je hebt de mensen die echt alleen maar met connectors bouwen en mensen die juist veel de grijpconnector gebruiken. Of jij dus een grijper of een connector-type bent... dat kan je zelf bepalen. Leuk is om ook eens een andere bouwstijl te proberen. Je komt dan weer tot heel andere oplossingen.

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een bericht!