Maak-het-zelf design

Met ons maak-het-zelf materiaal kan je zelf je eigen lamp, kast of ander object maken. In onze webshop vind je onze mooie design lampen en vanaf januari 2018 ook onze kasten! Wil je zelf aan de slag met Plokko? Bestel dan een designkit. Hiermee kan je zelf je eigen lamp ontwerpen. 

Doe ook mee aan de Plokko ontwerp-je-eigen lamp wedstrijd! Je kan je eigen ontwerp maken en leuke prijzen winnen. Wil je onze live ontmoeten? Check dan evenementen agenda. Daar kan je zien waar we de komende maanden zijn. En kan je natuurlijk ook direct je eigen ontwerp skills gebruiken. 

Vergeet niet je zelf aan te melden voor onze nieuwsbrief. Want wie wil er niet op de hoogte blijven van Plokko? 🙂
En... volg ons op Facebook, Twitter of Instagram. Daar posten we ook regelmatig leuke berichten. 

Maak-het-zelf

Plokko is een innovatief maak-het-zelf constructie materiaal, waarmee je kan ontwerpen, delen, maken... en weer veranderen! Maak je eigen kast, lamp, kapstok, race-auto of neushoorn. Wat je maar wilt maken: het kan.

Modulair

Plokko is een modulair systeem. De basisonderdelen zijn: connectoren (die wij ook wel Plokko’s noemen), stokjes en plankjes. Met deze onderdelen kan je objecten ontwerpen en maken.

Community

We willen graag samen met anderen ontwerpen en maken. Wat ontwerp jij met Plokko? We zijn super benieuwd! Tijdens diverse evenementen kan je je eigen Plokko’s ontwerpen en daarna direct 3d printen. Maak je een lamp? Of bedenk je iets superhandigs voor in huis? Laat het ons zien! En deel het online op onze website, zodat anderen het ook kunnen gebruiken.

Groot en klein

Plokko is zowel klein, groot en als je het wilt zelfs nog groter. Je kan er – als proef – in het klein een kast mee ontwerpen en maken. En ‘m daarna in het groot nabouwen. Grote en kleine Plokko’s zijn te combineren. Daardoor kan je kleine (dunnere) plankjes in een grote kast monteren. Dat is super handig!

Circulair en duurzaam

De basis van ons product is volledig circulair. Plokko is gemaakt van duurzaam, biobased plastic en van gelakt beukenhout. Een kast gemaakt van Plokko kun je gemakkelijk afbreken en ergens anders opnieuw opbouwen. Heb je onderdelen over? De overgebleven Plokko’s kunnen naar ons geretourneerd worden voor hergebruik.

Made in Zwolle

Plokko is bedacht in Zwolle. En we gaan het produceren in Zwolle. Dat willen we ook blijven doen. We willen niet naar China, we blijven hier. Je kan onze productielijn (in wording) bekijken bij het iLab aan de Ceintuurbaan 15. Wil je komen kijken, maak dan wel even een afspraak!

Op maat 3D-geprint

Plokko’s worden geprint in onze 3D printfarm. Deze 3D printers staan dag en nacht klaar voor de productie van Plokko’s. Bestel jij vandaag een kast? Dan zorgen wij dat vandaag de 3D printers al beginnen te printen. Hierdoor kun jij binnen enkele dagen jouw kast thuis verwachten.

Verslavend

En laten we eerlijk zijn: Plokko is enorm verslavend. Als je eenmaal een paar Plokko’s in je handen hebt, laat je ze niet makkelijk meer los. We zien dat mensen de neiging hebben om Plokko’s constant in en uit elkaar te trekken. Het kan daarom ook goed zijn voor je focus, omdat het je helpt niet-relevante prikkels te negeren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurd rondom Plokko en voor behind the scenes activiteiten !