KEEP IN TOUCH

Na de zomer starten wij de crowdfunding-campagne. Schrijf je in voor de mailing list en blijf op de hoogte van het laatste Plokko nieuws!

ENTER NOW!

CONSTRUCTIESPEELGOED

Plokko is constructiespeelgoed, waarmee je niet alleen kan spelen, maar ook kasten en design objecten kan maken. Samen maak je de leukste bouwwerken. Spelen wordt daardoor niet alleen iets voor kinderen, maar iets voor iedereen.

SPELEN, BOUWEN EN DELEN

Met Plokko kan je zonder beperkingen bouwen. Ontdek je eigen creativiteit. Heb je te weinig? Print zelf de stukjes erbij. Mis je een bepaald onderdeel? Download het van de website. Heb je een nieuwe Plokko ontworpen? Deel het met de community.

ONLINE DESIGN TOOL

Plokko brengt technologie en spel bij elkaar. De digitale wereld wordt verbonden met de fysieke werkelijkheid. Met onze online design tool kan je digitaal een ontwerp maken. Vervolgens kan je dit ontwerp zelf printen en bouwen.

COMMUNITY

We zijn bezig met het bouwen van een on- en offline community. Wil je ook hierin participeren? Of zie je misschien toepassingsmogelijkheden voor jouw business? Neem dan contact met ons op via info@plokko.com.

SPELEN

Spelend leren met Plokko.

ARCHITECTUUR

Schuilt er een echte architect in jou?

DESIGN

HEB JE EEN VRAAG? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.